IBX is een nieuw en revolutionair tweedelig systeem dat dient om beschadigde nagels te herstellen en om de natuurlijke nagels sterker te maken.

IBX kan gebruikt worden onder alle afweekbare gelproducten om de natuurlijke nagel te beschermen. 

IBX kan ook gebruikt worden om natuurlijke nagels sterker te maken waardoor ook van nature zwakke nagels lang kunnen worden zonder een kunstmatige nagel aan te brengen!

Het resultaat is een stevige en flexibele nagel. Een nagel die lang kan worden zonder een toplaag aan te brengen en ook beschermd is tegen de mogelijk schadelijke gevolgen van het regelmatig verwijderen van gellak.

IBX-Kuur: 1e 3 behandelingen wekelijks, daarna om de twee weken een behandeling. Zodra de nagels helemaal zijn hersteld, om de drie weken een behandeling.

 

 • IBX werkt!

  Mijn IBX-kuur vastgelegd (rechter kolom).

  foto 1: voor de start van de kuur. Mijn nagels waren broos, dun en beschadigd. Ook de nagelwallen waren heel erg droog, ook al smeerde ik iedere dag met olie en crème.

  foto 2: na 3 maanden is de nagelplaat al bijna helemaal hersteld. Alleen de free-edge (witte randje) is nog heel dun maar wel sterk.

  foto 3: na 6 maanden nagels zijn hersteld. Dankzij IBX en Dadi'Oil ziet de nagelplaat en de huid er omheen er veel beter uit.

  Nu kan ik, als ik zou willen, mijn nagels lang laten groeien.

  Voor mij werkt IBX echt!